winstonsonfire

Machinist
Phone: 01685 470771 01685 470*** show

Jotkut ilmaiset pelit ovat ominaisuuksia, joiden avulla pelaajat voivat tallentaa pelinsä ja jatkaa myöhemmin, mutta muille tämä voi olla ongelmallista ja et tiedä, kuka on voittaja. Joten pelisäännöt voivat joskus olla hämmentäviä. Sinun täytyy varmistaa, että sinulla on hyvä käsi bluffata, kuitenkin. Jos bluffaat AA: n kanssa, sinun on varmistettava, että sinulla on tasku pari tai sopivat liittimet, tai ehkä suora vetovoima bluffata.

Pidän ajatuksesta bluffata AA: n tai KK: n kanssa. Olet todennäköisesti jumissa heikolla kädellä, jos bluffaat. Näin ollen heillä on jokin psykologinen haittapuoli laudalla. Syynä on se, että henkilö, joka meni all-in on vedonlyönti X, joka on yleensä yli puolet jäljellä olevasta pino. Jos olet iso sokea (alhaisin aloitus käsi), sinulla on pieni etu preflop vaiheissa, mutta se tulee kuolleeseen pysähdykseen, kun panos tehdään flopille.

Pelkäätkö tehdä virheitä? Oletko hermostunut nostamisesta? Jos näin on, se saa sinut tekemään virheitä, koska pelkäät tehdä virheitä. Jos näin on, se saa sinut taittumaan, koska et halua olla tilanteessa, jossa et voi nostaa. Sinun täytyy selvittää, miksi et ole tarpeeksi mukava voittaa. Mahdollisuuksien lista jatkuu ja jatkuu. Onko suuren sokean paine, joka tekee sinusta epämukavan? Sinun täytyy selvittää, miksi et ole tarpeeksi mukava voittaa.

Jos näin on, se saa sinut taittumaan, https://fi.poker-plans.com/ koska et halua ottaa paineita. On monia pokeri foorumeita, jotka puhuvat näistä asioista, mutta uskon, että suurin osa asioista voidaan saada todellisista käsistä (ainoa todellinen tapa oppia). Minulla on teoria siitä, mikä toimii parhaiten aloittelijoille: mikä toimii parhaiten, ei ole poimia mitään strategia-kirjoja ja vain istua kotona viikkoja tai kuukausia toivoen, että voit jotenkin saada käsityksen kirjasta siitä, mitä tehdä tai katsella muita ihmisiä pelaamaan.

Pokeripeli on tarpeeksi vaikea kehittyneille pelaajille ja ei ole mitään parempaa kuin pelata alhaisella panoksella ystävien tai tuntemattomien kanssa. Mutta samalla tiedämme, että pokerin peli on bluffista ja sen taustalla olevasta psykologiasta, joten aina on se kysymys, joka jää ratkaisematta. Seuraavissa artikkeleissa keskustelen joistakin pelin perusteista ja perusstrategiasta, enkä missään tapauksessa tee tätä vain itselleni, koska olen oppinut paljon näistä viesteistä.

Ja minulla on hyvä tunne, että näin useimmat teistä ovat täällä ja haluavat yrittää parhaansa menestyä pelissä: niin mitä tämä on? No, on olemassa tonnia pokerisivustoja, jotka tarjoavat opetusohjelmia, ilmaisia pelejä ja jopa suoratoistosivustoja, jotka ovat hyviä oppimaan peliä. Kyllä, on olemassa tiettyjä pelin perusteita ja perusstrategioita, mutta se vain saa pelaajan turhautumaan. Jos aiot päästä peliin ja kokeilla joitakin uusia versioita pelistä ja haluat parantaa peliäsi, online-pokerialustat auttavat sinua.

Pokerin opetusohjelmat Katsotaanpa kukin niistä, eikö niin? Mutta kuten sanoin, he ovat edelleen erittäin hyviä oppimaan pelin, koska se on ilmainen ja ne ovat helppoja tottua.

Location

No properties found

Be the first to review “winstonsonfire”

Rating